Ηλεκτρολόγος Ιωάννης Μιχαλόπουλος 
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Συστήματα Ασφαλείας | Νέα Πέραμος Αττική


 

Ο ηλεκτρολόγος Ιωάννης Μιχαλόπουλος δραστηριοποιείται σε παντός είδους ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, συναγερμούς και κάμερες ασφαλείας με έδρα τη Νέα Πέραμο Αττικής.

Με πολυετή εμπειρία, από το 1993, στα ηλεκτρολογικά και με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στα συστήματα ασφαλείας, αναλαμβάνουμε πλήρεις υπηρεσίες μελέτης, σχεδιασμού και εγκατάστασης εξοπλισμού και αποκατάστασης ηλεκτρολογικών βλαβών.


Περισσότερα

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της ηλεκτρολογίας, μπορούμε να προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις σε νέες ή υφιστάμενες εγκαταστάσεις και αποκατάσταση βλαβών άμεσα και αποτελεσματικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κάμερες ασφαλείας

Κάμερες ασφαλείας

Κρατήστε τον έλεγχο του χώρου σας στα χέρια σας μέσα από προηγμένα συστήματα CCTV με κάμερες ασφαλείας και σύγχρονους αυτοματισμούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συστήματα συναγερμού

Συστήματα συναγερμού

Προσφέρετε μέγιστη ασφάλεια σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους μέσα από συστήματα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας των πιο αξιόπιστων εταιρειών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αποκατάσταση Βλαβών

Αποκατάσταση Βλαβών

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα εξυπηρετώντας περιοχές της Δυτικής Αττικής με συνέπεια και επαγγελματισμό στις πιο προσιτές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ